Cristin-resultat-ID: 2067280
Sist endret: 28. november 2023, 11:55
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2022

Nutritional quality of chilled flatfish - analysing risks & benefits

Bidragsytere:
  • Sophie Kendler
  • Frida Walle Thornes
  • Anita Nordeng Jakobsen og
  • Jørgen Lerfall

Presentasjon

Navn på arrangementet: IntER-Cold Seminar in Japan 2022
Sted: Nagoya
Dato fra: 24. oktober 2022
Dato til: 26. oktober 2022

Arrangør:

Arrangørnavn: Nagoya Institute of Technology

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2022

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Nutritional quality of chilled flatfish - analysing risks & benefits

Bidragsytere

Sophie Kendler

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Frida Walle Thornes

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Anita Nordeng Jakobsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Jørgen Lerfall

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 4 av 4