Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2067280
Sist endret:
28. november 2023, 11:55
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2022
Nutritional quality of chilled flatfish - analysing risks & benefits
Sophie Kendler
Frida Walle Thornes
Anita Nordeng Jakobsen
og
Jørgen Lerfall
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: IntER-Cold Seminar in Japan 2022
Sted: Nagoya
Dato fra:
24. oktober 2022
Dato til:
26. oktober 2022
Arrangør:
Arrangørnavn: Nagoya Institute of Technology
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2022
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Nutritional quality of chilled flatfish - analysing risks & benefits
Bidragsytere
Bidragsytere
Sophie Kendler
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Frida Walle Thornes
Forfatter
Anita Nordeng Jakobsen
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Jørgen Lerfall
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
4
av
4
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Optimal utnyttelse av havets matressurser (OPTiMAT)
Jørgen Lerfall + 18 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
128 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
1
av
1