Cristin-resultat-ID: 2068273
Sist endret: 28. november 2023, 11:58
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2022

The quality of thawed Atlantic salmon (Salmo salar) fillets as affected by sub-chilling prior to freezing

Bidragsytere:
  • Jørgen Lerfall
  • Emma Råkvåg Vangen og
  • Bjørn Tore Rotabakk

Presentasjon

Navn på arrangementet: 1th IntER-Cold Seminar
Sted: Nagoya
Dato fra: 24. oktober 2022
Dato til: 26. oktober 2022

Arrangør:

Arrangørnavn: Nagoya Institute of Technology

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2022

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The quality of thawed Atlantic salmon (Salmo salar) fillets as affected by sub-chilling prior to freezing

Bidragsytere

Jørgen Lerfall

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Emma Råkvåg Vangen

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Bjørn Tore Rotabakk

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA
1 - 3 av 3