Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2068273
Sist endret:
28. november 2023, 11:58
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2022
The quality of thawed Atlantic salmon (Salmo salar) fillets as affected by sub-chilling prior to freezing
Jørgen Lerfall
Emma Råkvåg Vangen
og
Bjørn Tore Rotabakk
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: 1th IntER-Cold Seminar
Sted: Nagoya
Dato fra:
24. oktober 2022
Dato til:
26. oktober 2022
Arrangør:
Arrangørnavn: Nagoya Institute of Technology
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2022
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
The quality of thawed Atlantic salmon (Salmo salar) fillets as affected by sub-chilling prior to freezing
Bidragsytere
Bidragsytere
Jørgen Lerfall
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Emma Råkvåg Vangen
Forfatter
Bjørn Tore Rotabakk
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
1
-
3
av
3