Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2071712
Sist endret:
10. november 2022, 11:25
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2022
Sensory properties of whitefish protein solubles - can it be broth?
Tone Aspevik
Tor Andreas Samuelsen
Mari Øvrum Gaarder
og
Åge Oterhals
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: 36th EFFoST International Conference 2022
Sted: Dublin
Dato fra:
9. november 2022
Dato til:
9. november 2022
Arrangør:
Arrangørnavn: EFFoST
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2022
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Sensory properties of whitefish protein solubles - can it be broth?
Bidragsytere
Bidragsytere
Tone Aspevik
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Tor Andreas Samuelsen
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Mari Øvrum Gaarder
Forfatter
ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
Åge Oterhals
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
1
-
4
av
4