Cristin-resultat-ID: 2071712
Sist endret: 10. november 2022, 11:25
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2022

Sensory properties of whitefish protein solubles - can it be broth?

Bidragsytere:
  • Tone Aspevik
  • Tor Andreas Samuelsen
  • Mari Øvrum Gaarder og
  • Åge Oterhals

Presentasjon

Navn på arrangementet: 36th EFFoST International Conference 2022
Sted: Dublin
Dato fra: 9. november 2022
Dato til: 9. november 2022

Arrangør:

Arrangørnavn: EFFoST

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2022

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Sensory properties of whitefish protein solubles - can it be broth?

Bidragsytere

Tone Aspevik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Tor Andreas Samuelsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Mari Øvrum Gaarder

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA

Åge Oterhals

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
1 - 4 av 4