Cristin-resultat-ID: 2086553
Sist endret: 1. desember 2022, 00:30
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2022

Enrichment of yoghurt with protein or phospholipids

Bidragsytere:
  • Siv Borghild Skeie
  • Camilla Elise Jørgensen
  • Judith Narvhus og
  • Roger K. Abrahamsen

Presentasjon

Navn på arrangementet: 7th IDF symposium on Science and Technology of Fermented Milk
Sted: Brussel
Dato fra: 29. november 2022
Dato til: 1. desember 2022

Arrangør:

Arrangørnavn: International Dairy Federation

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2022

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Enrichment of yoghurt with protein or phospholipids

Bidragsytere

Siv Borghild Skeie

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Camilla Elise Jørgensen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Tine Norske Meierier BA

Judith Narvhus

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Roger K. Abrahamsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 4 av 4