Cristin-resultat-ID: 2088133
Sist endret: 3. desember 2022, 12:24
Resultat
Populærvitenskapelig foredrag
2022

Ny teknologi for mer omega-3 i matvarer

Bidragsytere:
  • Eva Falch og
  • Heidi Johnsen

Presentasjon

Navn på arrangementet: Ernærigskonferansen NTFE 2022
Sted: Oslo
Dato fra: 2. desember 2022
Dato til: 2. desember 2022

Arrangør:

Arrangørnavn: Norsk Tidsskrift for Ernæring

Om resultatet

Populærvitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2022

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Ny teknologi for mer omega-3 i matvarer

Bidragsytere

Eva Falch

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Heidi Johnsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Bioteknologi og nanomedisin ved SINTEF AS
1 - 2 av 2