Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2088133
Sist endret:
3. desember 2022, 12:24
Resultat
Populærvitenskapelig foredrag
2022
Ny teknologi for mer omega-3 i matvarer
Eva Falch
og
Heidi Johnsen
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Ernærigskonferansen NTFE 2022
Sted: Oslo
Dato fra:
2. desember 2022
Dato til:
2. desember 2022
Arrangør:
Arrangørnavn: Norsk Tidsskrift for Ernæring
Om resultatet
Om resultatet
Populærvitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2022
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk, bokmål
Tittel
Ny teknologi for mer omega-3 i matvarer
Bidragsytere
Bidragsytere
Eva Falch
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Heidi Johnsen
Forfatter
ved Bioteknologi og nanomedisin ved SINTEF AS
1
-
2
av
2