Cristin-resultat-ID: 2089186
Sist endret: 6. desember 2022, 08:31
Resultat
Poster
2022

The quality of fresh and thawed Atlantic salmon (Salmo salar L) fillets as affected by sub-chilling

Bidragsytere:
  • Jørgen Lerfall
  • Emma Råkvåg Vangen og
  • Bjørn Tore Rotabakk

Presentasjon

Navn på arrangementet: 36th EFFoST International Conference
Sted: Dublin
Dato fra: 7. november 2022
Dato til: 9. november 2022

Arrangør:

Arrangørnavn: EFFoST/University College Dublin

Om resultatet

Poster
Publiseringsår: 2022

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The quality of fresh and thawed Atlantic salmon (Salmo salar L) fillets as affected by sub-chilling

Bidragsytere

Jørgen Lerfall

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Emma Råkvåg Vangen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Bjørn Tore Rotabakk

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA
1 - 3 av 3