Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2089191
Sist endret:
6. desember 2022, 08:46
Resultat
Mastergradsoppgave
2022
Microencapsulation of purple corn (Zea Mays L.) extract in alginate microbeads using electrostatic extrusion: process optimization and storage stability
Auguste Almonaityte
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
NTNU
Om resultatet
Om resultatet
Mastergradsoppgave
Publiseringsår: 2022
Antall sider: 82
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Microencapsulation of purple corn (Zea Mays L.) extract in alginate microbeads using electrostatic extrusion: process optimization and storage stability
Bidragsytere
Bidragsytere
Jørgen Lerfall
Veileder
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Samira Mohammadalinejhad
Veileder
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Auguste Almonaityte
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
3
av
3