Cristin-resultat-ID: 2089191
Sist endret: 6. desember 2022, 08:46
Resultat
Mastergradsoppgave
2022

Microencapsulation of purple corn (Zea Mays L.) extract in alginate microbeads using electrostatic extrusion: process optimization and storage stability

Bidragsytere:
  • Auguste Almonaityte

Utgiver/serie

Utgiver

NTNU

Om resultatet

Mastergradsoppgave
Publiseringsår: 2022
Antall sider: 82

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Microencapsulation of purple corn (Zea Mays L.) extract in alginate microbeads using electrostatic extrusion: process optimization and storage stability

Bidragsytere

Jørgen Lerfall

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Samira Mohammadalinejhad

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Auguste Almonaityte

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 3 av 3