Cristin-resultat-ID: 2091010
Sist endret: 9. desember 2022, 09:30
Resultat
Faglig foredrag
2022

Industrial storage of potatoes for fried products: Temperatures, air-distribution, weightloss and formation of acrylamide

Bidragsytere:
  • Erlend Indergård og
  • Pia Heltoft

Presentasjon

Navn på arrangementet: 21st EAPR Triennial Conference
Dato fra: 4. juli 2022
Dato til: 7. juli 2022

Om resultatet

Faglig foredrag
Publiseringsår: 2022

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Industrial storage of potatoes for fried products: Temperatures, air-distribution, weightloss and formation of acrylamide

Bidragsytere

Erlend Indergård

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Aktiv cristin-person

Pia Heltoft Thomsen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Pia Heltoft
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi
1 - 2 av 2