Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2091183
Sist endret:
9. desember 2022, 12:16
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2022
What strategies are available to Norwegian food producers in the face of cultivated/cellular food?
Mads Dahl Gjefsen
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Protein 2.0 final conference: Anticipating a cellular food future
Sted: Oslo
Dato fra:
7. desember 2022
Dato til:
7. desember 2022
Arrangør:
Arrangørnavn: Ruralis
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2022
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
What strategies are available to Norwegian food producers in the face of cultivated/cellular food?
Bidragsytere
Bidragsytere
Mads Dahl Gjefsen
Forfatter
ved RURALIS – Institutt for rural- og regionalforskning
1
-
1
av
1