Cristin-resultat-ID: 2092550
Sist endret: 6. januar 2023, 10:59
NVI-rapporteringsår: 2022
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2022

Nutritionally Enriched Muffins from Roselle Calyx Extract Using Response Surface Methodology

Bidragsytere:
  • Sengnolotha Marak
  • Nutan Kaushik
  • Alexander Dikiy
  • Elena Shumilina og
  • Eva Falch

Tidsskrift

Foods
ISSN 2304-8158
e-ISSN 2304-8158
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2022
Publisert online: 2022
Volum: 11
Hefte: 24
Artikkelnummer: 3982
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85144719458

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Nutritionally Enriched Muffins from Roselle Calyx Extract Using Response Surface Methodology

Bidragsytere

Sengnolotha Marak

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Amity University

Nutan Kaushik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Amity University

Oleksandr Dykyy

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Alexander Dikiy
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Elena Shumilina

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Eva Falch

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 5