Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2092550
Sist endret:
6. januar 2023, 10:59
NVI-rapporteringsår:
2022
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2022
Nutritionally Enriched Muffins from Roselle Calyx Extract Using Response Surface Methodology
Sengnolotha Marak
Nutan Kaushik
Alexander Dikiy
Elena Shumilina
og
Eva Falch
Tidsskrift
Tidsskrift
Foods
ISSN 2304-8158
e-ISSN 2304-8158
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2022
Publisert online: 2022
Volum: 11
Hefte: 24
Artikkelnummer: 3982
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.3390/foods11243982
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/3053428
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85144719458
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Nutritionally Enriched Muffins from Roselle Calyx Extract Using Response Surface Methodology
Bidragsytere
Bidragsytere
Sengnolotha Marak
Forfatter
ved Amity University
Nutan Kaushik
Forfatter
ved Amity University
Oleksandr Dykyy
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Alexander Dikiy
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Elena Shumilina
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Eva Falch
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
5
av
5