Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2094180
Sist endret:
6. februar 2023, 15:21
NVI-rapporteringsår:
2022
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2022
Glycated proteins, glycine, acetate, and monounsaturated fatty acids may act as new biomarkers to predict the progression of type 2 diabetes: Secondary analyses of a randomized controlled trial
Francisco Canet
Jacob J. Christensen
Victor M. Victor
Kristin Solheim Hustad
Inger Ottestad
Amanda Rundblad
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Nutrients
ISSN 2072-6643
e-ISSN 2072-6643
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2022
Publisert online: 2022
Volum: 14
Hefte: 23
Sider: 1 - 19
Artikkelnummer: 5165
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.3390/nu14235165
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/10852/100193
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85143518062
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Glycated proteins, glycine, acetate, and monounsaturated fatty acids may act as new biomarkers to predict the progression of type 2 diabetes: Secondary analyses of a randomized controlled trial
Bidragsytere
Bidragsytere
Francisco Canet
Forfatter
ved Hospital General Universitario de Valencia
Jacob Juel Christensen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Jacob J. Christensen
Forfatter
ved Seksjon for ernæringsepidemiologi ved Universitetet i Oslo
Victor M. Victor
Forfatter
ved Universitat de València
Kristin Solheim Hustad
Forfatter
ved Seksjon for klinisk ernæring ved Universitetet i Oslo
Inger Olaug Ottestad
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Inger Ottestad
Forfatter
ved Seksjon for klinisk ernæring ved Universitetet i Oslo
1
-
5
av
11
|
Neste
|
Siste »