Cristin-resultat-ID: 2127520
Sist endret: 20. februar 2023, 12:45
NVI-rapporteringsår: 2022
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2022

AI-Based Edge Acquisition, Processing and Analytics for Industrial Food Production

Bidragsytere:
  • Ovidiu Vermesan
  • Ronnie Otto Bellmann
  • Roy Bahr
  • Jøran Edell Martinsen
  • Anders Kristoffersen
  • Torgeir Hjertaker
  • mfl.

Bok

Workshops at 18th International Conference on Intelligent Environments (IE2022)
ISBN:
  • 978-1-64368-286-0

Utgiver

IOS Press
NVI-nivå 1

Serie

Ambient Intelligence and Smart Environments
ISSN 1875-4163
e-ISSN 1875-4171
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2022
Hefte: 31
Sider: 155 - 164
ISBN:
  • 978-1-64368-286-0
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig teknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

AI-Based Edge Acquisition, Processing and Analytics for Industrial Food Production

Bidragsytere

Ovidiu Vermesan

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sustainable Communication Technologies ved SINTEF AS

Ronnie Otto Bellmann

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved DENOFA

Roy Bahr

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sustainable Communication Technologies ved SINTEF AS

Jøran Edell Martinsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved DENOFA

Anders Kristoffersen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved DENOFA
1 - 5 av 10 | Neste | Siste »

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Workshops at 18th International Conference on Intelligent Environments (IE2022).

Valera, Hernan Humberto Alvarez; Lustrek, Mitja. 2022, IOS Press. SLOVENIA, UdPedPdlVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1