Cristin-resultat-ID: 2139800
Sist endret: 25. januar 2024, 13:34
NVI-rapporteringsår: 2023
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2023

Co-products from the Atlantic salmon filleting industry – Their properties, stability and potential as human food ingredients

Bidragsytere:
  • Didrik Ulleberg
  • Ingrid Bøe Sletten
  • Anita Nordeng Jakobsen
  • Jon Brage Svenning og
  • Jørgen Lerfall

Tidsskrift

Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie
ISSN 0023-6438
e-ISSN 1096-1127
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2023
Publisert online: 2023
Trykket: 2023
Volum: 180
Artikkelnummer: 114673
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85151480921

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Co-products from the Atlantic salmon filleting industry – Their properties, stability and potential as human food ingredients

Bidragsytere

Didrik Ulleberg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF Konsernstab ved SINTEF AS
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ingrid Bøe Sletten

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Anita Nordeng Jakobsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Jon Brage Svenning

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF Konsernstab ved SINTEF AS

Jørgen Lerfall

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 5