Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2139800
Sist endret:
25. januar 2024, 13:34
NVI-rapporteringsår:
2023
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2023
Co-products from the Atlantic salmon filleting industry – Their properties, stability and potential as human food ingredients
Didrik Ulleberg
Ingrid Bøe Sletten
Anita Nordeng Jakobsen
Jon Brage Svenning
og
Jørgen Lerfall
Tidsskrift
Tidsskrift
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie
ISSN 0023-6438
e-ISSN 1096-1127
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2023
Publisert online: 2023
Trykket: 2023
Volum: 180
Artikkelnummer: 114673
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.lwt.2023.114673
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/10037/28946
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85151480921
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Co-products from the Atlantic salmon filleting industry – Their properties, stability and potential as human food ingredients
Bidragsytere
Bidragsytere
Didrik Ulleberg
Forfatter
ved SINTEF Konsernstab ved SINTEF AS
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Ingrid Bøe Sletten
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Anita Nordeng Jakobsen
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Jon Brage Svenning
Forfatter
ved SINTEF Konsernstab ved SINTEF AS
Jørgen Lerfall
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
5
av
5