Cristin-resultat-ID: 2141629
Sist endret: 18. april 2023, 13:57
Resultat
Fagartikkel
2023

How to mitigate mycotoxins in cereal ingredients and food

Bidragsytere:
  • Ida Rud
  • Svein Halvor Knutsen
  • Anne Rieder
  • Stefan Sahlstrøm
  • Lada Ivanova og
  • Gunnar Sundstøl Eriksen

Tidsskrift

BakingEurope

Om resultatet

Fagartikkel
Publiseringsår: 2023

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

How to mitigate mycotoxins in cereal ingredients and food

Bidragsytere

Ida Rud

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA

Svein Halvor Knutsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Anne Rieder

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Stefan Sahlstrøm

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Lada Ivanova

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi ved Veterinærinstituttet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »