Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2141629
Sist endret:
18. april 2023, 13:57
Resultat
Fagartikkel
2023
How to mitigate mycotoxins in cereal ingredients and food
Ida Rud
Svein Halvor Knutsen
Anne Rieder
Stefan Sahlstrøm
Lada Ivanova
og
Gunnar Sundstøl Eriksen
Tidsskrift
Tidsskrift
BakingEurope
Om resultatet
Om resultatet
Fagartikkel
Publiseringsår: 2023
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
How to mitigate mycotoxins in cereal ingredients and food
Bidragsytere
Bidragsytere
Ida Rud
Forfatter
ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
Svein Halvor Knutsen
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Anne Rieder
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Stefan Sahlstrøm
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Lada Ivanova
Forfatter
ved Kjemi ved Veterinærinstituttet
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »