Cristin-resultat-ID: 2146323
Sist endret: 9. mai 2023, 09:17
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2023

Which are the Riskiest Home Cooking Practices, and How Can We Change Them?

Bidragsytere:
  • Solveig Langsrud og
  • Trond Møretrø

Presentasjon

Navn på arrangementet: IAFP’s European Symposium on Food Safety, 2023
Sted: Aberdeen UK
Dato fra: 3. mai 2023
Dato til: 5. mai 2023

Arrangør:

Arrangørnavn: IAFP

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2023

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Which are the Riskiest Home Cooking Practices, and How Can We Change Them?

Bidragsytere

Solveig Langsrud

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA

Trond Møretrø

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
1 - 2 av 2