Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2146323
Sist endret:
9. mai 2023, 09:17
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2023
Which are the Riskiest Home Cooking Practices, and How Can We Change Them?
Solveig Langsrud
og
Trond Møretrø
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: IAFP’s European Symposium on Food Safety, 2023
Sted: Aberdeen UK
Dato fra:
3. mai 2023
Dato til:
5. mai 2023
Arrangør:
Arrangørnavn: IAFP
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2023
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Which are the Riskiest Home Cooking Practices, and How Can We Change Them?
Bidragsytere
Bidragsytere
Solveig Langsrud
Forfatter
ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
Trond Møretrø
Forfatter
ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
1
-
2
av
2