Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2147394
Sist endret:
1. desember 2023, 11:45
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2023
Tenderized meat fro elderly - healthier, protein rich and more digestible
Paula Varela
Øydis Ueland
Anne Rieder
Rune Rødbotten
Josefine Skaret
og
Bente Kirkhus
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: The 19th Nordic Workshop in Sensory Science
Sted: Copenhagen
Dato fra:
25. april 2023
Dato til:
26. april 2023
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2023
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Tenderized meat fro elderly - healthier, protein rich and more digestible
Bidragsytere
Bidragsytere
Paula Alejandra Varela-Tomasco
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Paula Varela
Forfatter
ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
Øydis Ueland
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Anne Rieder
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Rune Rødbotten
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Forfatter
ved NOFIMA
Josefine Skaret
Forfatter
ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »