Cristin-resultat-ID: 2154439
Sist endret: 6. februar 2024, 13:04
NVI-rapporteringsår: 2023
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2023

Encapsulation of salmon oil using complex coacervation: Probing the effect of gum acacia on interfacial tension, coacervation and oxidative stability

Bidragsytere:
  • Wilhelm Glomm
  • Peter Patrick Molesworth
  • Betül Yesiltas
  • Charlotte Jacobsen og
  • Heidi Johnsen

Tidsskrift

Food Hydrocolloids
ISSN 0268-005X
e-ISSN 1873-7137
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2023
Volum: 140
Artikkelnummer: 108598
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85148727362

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Encapsulation of salmon oil using complex coacervation: Probing the effect of gum acacia on interfacial tension, coacervation and oxidative stability

Bidragsytere

Wilhelm Robert Glomm

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Wilhelm Glomm
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Bioteknologi og nanomedisin ved SINTEF AS

Peter Patrick Molesworth

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Bioteknologi og nanomedisin ved SINTEF AS

Betül Yesiltas

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Danmarks Tekniske Universitet

Charlotte Jacobsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Danmarks Tekniske Universitet

Heidi Johnsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Bioteknologi og nanomedisin ved SINTEF AS
1 - 5 av 5