Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2154950
Sist endret:
2. november 2023, 13:32
NVI-rapporteringsår:
2023
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2023
Assessment of in-plant decontamination of broiler carcasses by immersion in hot water and lactic acid in Norway
Sigrun Hauge
Solfrid Bjørkøy
Janne Holthe
Ole-Johan Røtterud
Eystein Skjerve
Marit Midtsian
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Food Control
ISSN 0956-7135
e-ISSN 1873-7129
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2023
Volum: 152
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2023.109873
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85161024797
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Assessment of in-plant decontamination of broiler carcasses by immersion in hot water and lactic acid in Norway
Bidragsytere
Bidragsytere
Sigrun Hauge
Forfatter
ved Animalia
Solfrid Bjørkøy
Forfatter
ved Norsk Kylling
Janne Holthe
Forfatter
ved Animalia
Ole-Johan Røtterud
Forfatter
ved Animalia
Eystein Skjerve
Forfatter
ved Institutt for produksjonsdyrmedisin ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
5
av
9
|
Neste
|
Siste »