Cristin-resultat-ID: 2154950
Sist endret: 2. november 2023, 13:32
NVI-rapporteringsår: 2023
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2023

Assessment of in-plant decontamination of broiler carcasses by immersion in hot water and lactic acid in Norway

Bidragsytere:
  • Sigrun Hauge
  • Solfrid Bjørkøy
  • Janne Holthe
  • Ole-Johan Røtterud
  • Eystein Skjerve
  • Marit Midtsian
  • mfl.

Tidsskrift

Food Control
ISSN 0956-7135
e-ISSN 1873-7129
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2023
Volum: 152

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85161024797

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Assessment of in-plant decontamination of broiler carcasses by immersion in hot water and lactic acid in Norway

Bidragsytere

Sigrun Hauge

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Animalia

Solfrid Bjørkøy

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norsk Kylling

Janne Holthe

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Animalia

Ole-Johan Røtterud

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Animalia

Eystein Skjerve

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for produksjonsdyrmedisin ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 9 | Neste | Siste »