Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2157517
Sist endret:
23. juni 2023, 14:25
Resultat
Populærvitenskapelig artikkel
2022
Tørket mat har mange gode egenskaper
Jan Thomas Rosnes
Dagbjørn Skipnes
Ida Synnøve Bårvåg Grini
og
Marian Kjellevold
Tidsskrift
Tidsskrift
Mat og Marked
Om resultatet
Om resultatet
Populærvitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2022
Trykket: 2022
Sider: 36 - 37
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk
Tittel
Tørket mat har mange gode egenskaper
Bidragsytere
Bidragsytere
Jan Thomas Rosnes
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Dagbjørn Skipnes
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Ida Synnøve Bårvåg Grini
Forfatter
ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
Marian Kjellevold
Forfatter
ved Fremmed- og smittestoff ved Havforskningsinstituttet
1
-
4
av
4