Cristin-resultat-ID: 2157517
Sist endret: 23. juni 2023, 14:25
Resultat
Populærvitenskapelig artikkel
2022

Tørket mat har mange gode egenskaper

Bidragsytere:
  • Jan Thomas Rosnes
  • Dagbjørn Skipnes
  • Ida Synnøve Bårvåg Grini og
  • Marian Kjellevold

Tidsskrift

Mat og Marked

Om resultatet

Populærvitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2022
Trykket: 2022
Sider: 36 - 37

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Tørket mat har mange gode egenskaper

Bidragsytere

Jan Thomas Rosnes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Dagbjørn Skipnes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Aktiv cristin-person

Ida Synnøve Bårvåg Grini

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA

Marian Kjellevold

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fremmed- og smittestoff ved Havforskningsinstituttet
1 - 4 av 4