Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2161470
Sist endret:
30. november 2023, 08:32
NVI-rapporteringsår:
2023
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2023
Global and Regional Determinants of Diversity in Blue Foods
Taryn Garlock
Frank Asche
James L. Anderson
Jana Hilsenroth
Kai Lorenzen
Ruth Beatriz Pincinato
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Reviews in Fisheries Science & Aquaculture
ISSN 2330-8249
e-ISSN 2330-8257
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2023
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1080/23308249.2023.2225627
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85163042707
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Global and Regional Determinants of Diversity in Blue Foods
Bidragsytere
Bidragsytere
Taryn Garlock
Forfatter
ved Auburn University
Frank Asche
Forfatter
ved Institutt for sikkerhet, økonomi og planlegging ved Universitetet i Stavanger
Forfatter
ved University of Florida
James L. Anderson
Forfatter
ved University of Florida
Jana Hilsenroth
Forfatter
ved University of Florida
Kai Lorenzen
Forfatter
ved University of Florida
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »