Cristin-resultat-ID: 2161470
Sist endret: 30. november 2023, 08:32
NVI-rapporteringsår: 2023
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2023

Global and Regional Determinants of Diversity in Blue Foods

Bidragsytere:
  • Taryn Garlock
  • Frank Asche
  • James L. Anderson
  • Jana Hilsenroth
  • Kai Lorenzen
  • Ruth Beatriz Pincinato
  • mfl.

Tidsskrift

Reviews in Fisheries Science & Aquaculture
ISSN 2330-8249
e-ISSN 2330-8257
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2023

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85163042707

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Global and Regional Determinants of Diversity in Blue Foods

Bidragsytere

Taryn Garlock

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Auburn University

Frank Asche

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for sikkerhet, økonomi og planlegging ved Universitetet i Stavanger
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University of Florida

James L. Anderson

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University of Florida

Jana Hilsenroth

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University of Florida

Kai Lorenzen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University of Florida
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »