Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2164652
Sist endret:
3. august 2023, 11:22
Resultat
Faglig foredrag
2023
Framtidens smaker, hva rører seg innen sensorisk vitenskap?
Lene Waldenstrøm
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Matseminaret 2023: «Fra fôr til bord - våre spisevaner og planetens velferd»
Sted: Trondheim
Dato fra:
2. august 2023
Dato til:
2. august 2023
Arrangør:
Arrangørnavn: Oi! Trøndersk Mat og Drikke AS
Om resultatet
Om resultatet
Faglig foredrag
Publiseringsår: 2023
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk, bokmål
Tittel
Framtidens smaker, hva rører seg innen sensorisk vitenskap?
Bidragsytere
Bidragsytere
Lene Waldenstrøm
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
1
av
1