Cristin-resultat-ID: 2170182
Sist endret: 9. januar 2024, 11:19
NVI-rapporteringsår: 2023
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2023

Rheological characterization of honey and syrup from different sources

Bidragsytere:
  • Elling-Olav Rukke
  • Even Gausemel og
  • Reidar Barfod Schüller

Tidsskrift

Annual Transactions - The Nordic Rheology Society
ISSN 1601-4057
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2023
Trykket: 2023
Volum: 31
Sider: 121 - 128

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Rheological characterization of honey and syrup from different sources

Bidragsytere

Elling-Olav Rukke

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Even Gausemel

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Tine Norske Meierier BA

Reidar Barfod Schüller

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 3 av 3