Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2170359
Sist endret:
28. august 2023, 17:02
Resultat
Mastergradsoppgave
2023
Fermented versus unfermented macroalgae as sodium chloride replacers in bread- Impact on dough rheology, bread quality and sensory properties
Martine Thunestveit Andersen
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian University of Life Sciences
Serie
Norwegian University of Life Sciences
Om resultatet
Om resultatet
Mastergradsoppgave
Publiseringsår: 2023
Hefte: Master's theses (KBM)
Antall sider: 92
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Fermented versus unfermented macroalgae as sodium chloride replacers in bread- Impact on dough rheology, bread quality and sensory properties
Bidragsytere
Bidragsytere
Martine Andersen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Martine Thunestveit Andersen
Forfatter
ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Anne Rieder
Veileder
ved Mat og helse ved NOFIMA
Shiori Koga
Veileder
ved Råvare og prosess ved NOFIMA
Catrin Tyl
Veileder
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Johanna Mathilda Liberg Krook
Veileder
1
-
5
av
5