Cristin-resultat-ID: 2170359
Sist endret: 28. august 2023, 17:02
Resultat
Mastergradsoppgave
2023

Fermented versus unfermented macroalgae as sodium chloride replacers in bread- Impact on dough rheology, bread quality and sensory properties

Bidragsytere:
  • Martine Thunestveit Andersen

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian University of Life Sciences

Serie

Norwegian University of Life Sciences

Om resultatet

Mastergradsoppgave
Publiseringsår: 2023
Hefte: Master's theses (KBM)
Antall sider: 92

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Fermented versus unfermented macroalgae as sodium chloride replacers in bread- Impact on dough rheology, bread quality and sensory properties

Bidragsytere

Martine Andersen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Martine Thunestveit Andersen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Anne Rieder

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Shiori Koga

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Catrin Tyl

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Johanna Mathilda Liberg Krook

  • Tilknyttet:
    Veileder
1 - 5 av 5