Cristin-resultat-ID: 2179707
Sist endret: 28. september 2023, 09:33
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020

Food availability modulates the combined effects of ocean acidification and warming on fish growth

Bidragsytere:
  • Louise Cominassi
  • Marta Moyano
  • Guy Claireaux
  • Sarah Howald
  • Felix Christopher Mark
  • J Zambonino-Infante
  • mfl.

Tidsskrift

Scientific Reports
ISSN 2045-2322
e-ISSN 2045-2322
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Open Access

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Food availability modulates the combined effects of ocean acidification and warming on fish growth

Bidragsytere

Louise Cominassi

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Marta Moyano

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Marin biogeokjemi og oseanografi ved Norsk institutt for vannforskning
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for naturvitenskapelige fag ved Universitetet i Agder

Guy Claireaux

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Sarah Howald

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Felix Christopher Mark

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »