Cristin-resultat-ID: 2185555
Sist endret: 2. januar 2024, 12:19
NVI-rapporteringsår: 2023
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2023

Sustainability within food cold chain sectors in Norway

Bidragsytere:
  • Kristina Marianne Norne Widell
  • Erling Vingelsgård
  • Hanne Dalsvåg
  • Shraddha Mehta og
  • Tom Ståle Nordtvedt

Bok

Proceedings of the 26th IIR International Congress of Refrigeration: Paris , France, August 21-25, 2023 - volume 3
ISBN:
  • 978-2-36215-057-9

Utgiver

International Institute of Refrigeration
NVI-nivå 1

Serie

Science et technique du froid
ISSN 0151-1637
e-ISSN 1766-0408
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2023
Hefte: 2023-4
Sider: 243 - 252
ISBN:
  • 978-2-36215-057-9
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Energi
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Sustainability within food cold chain sectors in Norway

Bidragsytere

Kristina Marianne Norne Widell

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Erling Vingelsgård

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Hanne Dalsvåg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Shraddha Mehta

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Klima og miljø ved SINTEF Ocean

Tom Ståle Nordtvedt

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
1 - 5 av 5

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Proceedings of the 26th IIR International Congress of Refrigeration: Paris , France, August 21-25, 2023 - volume 3.

ICR2023, .. 2023, International Institute of Refrigeration. Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1