Cristin-resultat-ID: 2185594
Sist endret: 19. oktober 2023, 11:37
NVI-rapporteringsår: 2023
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2023

Reducing cold chain GHG emissions in Norwegian fish and meat industry sectors

Bidragsytere:
  • Hanne Dalsvåg
  • Andrea Viken Strand og
  • Kristina Marianne Norne Widell

Bok

Proceedings of the 26th IIR International Congress of Refrigeration: Paris , France, August 21-25, 2023 - volume 3
ISBN:
  • 978-2-36215-057-9

Utgiver

International Institute of Refrigeration
NVI-nivå 1

Serie

Science et technique du froid
ISSN 0151-1637
e-ISSN 1766-0408
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2023
Hefte: 2023-4
Sider: 179 - 187
ISBN:
  • 978-2-36215-057-9

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Energi
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Reducing cold chain GHG emissions in Norwegian fish and meat industry sectors

Bidragsytere

Hanne Dalsvåg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Andrea Viken Strand

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Klima og miljø ved SINTEF Ocean

Kristina Marianne Norne Widell

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
1 - 3 av 3

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Proceedings of the 26th IIR International Congress of Refrigeration: Paris , France, August 21-25, 2023 - volume 3.

ICR2023, .. 2023, International Institute of Refrigeration. Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1