Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2185594
Sist endret:
19. oktober 2023, 11:37
NVI-rapporteringsår:
2023
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2023
Reducing cold chain GHG emissions in Norwegian fish and meat industry sectors
Hanne Dalsvåg
Andrea Viken Strand
og
Kristina Marianne Norne Widell
Bok
Bok
Proceedings of the 26th IIR International Congress of Refrigeration: Paris , France, August 21-25, 2023 - volume 3
ISBN:
978-2-36215-057-9
Utgiver
International Institute of Refrigeration
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Serie
Science et technique du froid
ISSN 0151-1637
e-ISSN 1766-0408
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2023
Hefte: 2023-4
Sider: 179 - 187
ISBN:
978-2-36215-057-9
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.18462/iir.icr.2023.0470
ORIA
Søk i ORIA med 978-2-36215-057-9
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Energi
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Reducing cold chain GHG emissions in Norwegian fish and meat industry sectors
Bidragsytere
Bidragsytere
Hanne Dalsvåg
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Andrea Viken Strand
Forfatter
ved Klima og miljø ved SINTEF Ocean
Kristina Marianne Norne Widell
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
1
-
3
av
3
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Proceedings of the 26th IIR International Congress of Refrigeration: Paris , France, August 21-25, 2023 - volume 3.
ICR2023, .. 2023, International Institute of Refrigeration.
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1