Cristin-resultat-ID: 2187001
Sist endret: 4. januar 2024, 10:04
NVI-rapporteringsår: 2023
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2023

Got Whey? Sustainability Endpoints for the Dairy Industry through Resource Biorecovery

Bidragsytere:
  • Maria Paula Giulianetti de Almeida
  • Gustavo Mockaitis og
  • David Weissbrodt

Tidsskrift

Fermentation
ISSN 2311-5637
e-ISSN 2311-5637
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2023
Publisert online: 2023
Volum: 9
Hefte: 10
Artikkelnummer: 897
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85175087763

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Got Whey? Sustainability Endpoints for the Dairy Industry through Resource Biorecovery

Bidragsytere

Maria Paula Giulianetti de Almeida

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Universidade Estadual de Campinas
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Technische Universiteit Delft

Gustavo Mockaitis

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Universidade Estadual de Campinas

David Gregory Weissbrodt

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som David Weissbrodt
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Technische Universiteit Delft
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 3 av 3