Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2187001
Sist endret:
4. januar 2024, 10:04
NVI-rapporteringsår:
2023
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2023
Got Whey? Sustainability Endpoints for the Dairy Industry through Resource Biorecovery
Maria Paula Giulianetti de Almeida
Gustavo Mockaitis
og
David Weissbrodt
Tidsskrift
Tidsskrift
Fermentation
ISSN 2311-5637
e-ISSN 2311-5637
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2023
Publisert online: 2023
Volum: 9
Hefte: 10
Artikkelnummer: 897
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.3390/fermentation9100897
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/3120355
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85175087763
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Got Whey? Sustainability Endpoints for the Dairy Industry through Resource Biorecovery
Bidragsytere
Bidragsytere
Maria Paula Giulianetti de Almeida
Forfatter
ved Universidade Estadual de Campinas
Forfatter
ved Technische Universiteit Delft
Gustavo Mockaitis
Forfatter
ved Universidade Estadual de Campinas
David Gregory Weissbrodt
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som David Weissbrodt
Forfatter
ved Technische Universiteit Delft
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
3
av
3