Cristin-resultat-ID: 2188578
Sist endret: 15. januar 2024, 14:11
NVI-rapporteringsår: 2023
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2023

How does the updated Nutri-Score discriminate and classify the nutritional quality of foods in a Norwegian setting?

Bidragsytere:
  • Bente Øvrebø
  • Anne Lise Brantsæter
  • Kaja Lund-Iversen
  • Lene Frost Andersen
  • Mari Mohn Paulsen og
  • Marianne Hope Abel

Tidsskrift

International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity
ISSN 1479-5868
e-ISSN 1479-5868
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2023
Publisert online: 2023
Volum: 20
Artikkelnummer: 122
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85173626536

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

How does the updated Nutri-Score discriminate and classify the nutritional quality of foods in a Norwegian setting?

Bidragsytere

Bente Øvrebø

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for mattrygghet ved Folkehelseinstituttet

Anne Lise Brantsæter

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for mattrygghet ved Folkehelseinstituttet

Kaja Lund-Iversen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for forskningsadministrativ støtte ved Folkehelseinstituttet

Lene Frost Andersen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for ernæringsvitenskap ved Universitetet i Oslo

Mari Mohn Paulsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for mattrygghet ved Folkehelseinstituttet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »