Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2188578
Sist endret:
15. januar 2024, 14:11
NVI-rapporteringsår:
2023
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2023
How does the updated Nutri-Score discriminate and classify the nutritional quality of foods in a Norwegian setting?
Bente Øvrebø
Anne Lise Brantsæter
Kaja Lund-Iversen
Lene Frost Andersen
Mari Mohn Paulsen
og
Marianne Hope Abel
Tidsskrift
Tidsskrift
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity
ISSN 1479-5868
e-ISSN 1479-5868
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2023
Publisert online: 2023
Volum: 20
Artikkelnummer: 122
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1186/s12966-023-01525-y
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/10852/105564
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85173626536
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
How does the updated Nutri-Score discriminate and classify the nutritional quality of foods in a Norwegian setting?
Bidragsytere
Bidragsytere
Bente Øvrebø
Forfatter
ved Avdeling for mattrygghet ved Folkehelseinstituttet
Anne Lise Brantsæter
Forfatter
ved Avdeling for mattrygghet ved Folkehelseinstituttet
Kaja Lund-Iversen
Forfatter
ved Avdeling for forskningsadministrativ støtte ved Folkehelseinstituttet
Lene Frost Andersen
Forfatter
ved Avdeling for ernæringsvitenskap ved Universitetet i Oslo
Mari Mohn Paulsen
Forfatter
ved Avdeling for mattrygghet ved Folkehelseinstituttet
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »