Cristin-resultat-ID: 2190171
Sist endret: 3. november 2023, 09:05
Resultat
Poster
2023

Blanching of two commercial Norwegian brown seaweeds - for reduction of iodine and other compounds of importance for food safety and quality

Bidragsytere:
  • Susan Løvstad Holdt
  • Cecilie Bay Wirenfeldt
  • Maria Stavnes Sletta
  • Maren Sæther
  • Øystein Arlov
  • Inga Marie Aasen
  • mfl.

Presentasjon

Navn på arrangementet: 51th WEFTA conference
Sted: København
Dato fra: 16. oktober 2023
Dato til: 19. oktober 2023

Arrangør:

Arrangørnavn: DTU National food Institute

Om resultatet

Poster
Publiseringsår: 2023

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Blanching of two commercial Norwegian brown seaweeds - for reduction of iodine and other compounds of importance for food safety and quality

Bidragsytere

Susan Løvstad Holdt

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Danmarks Tekniske Universitet

Cecilie Bay Wirenfeldt

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Danmarks Tekniske Universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Maria Stavnes Sletta

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Maren Sæther

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Diverse norske bedrifter og organisasjoner

Øystein Arlov

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Bioteknologi og nanomedisin ved SINTEF AS
1 - 5 av 11 | Neste | Siste »