Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2190171
Sist endret:
3. november 2023, 09:05
Resultat
Poster
2023
Blanching of two commercial Norwegian brown seaweeds - for reduction of iodine and other compounds of importance for food safety and quality
Susan Løvstad Holdt
Cecilie Bay Wirenfeldt
Maria Stavnes Sletta
Maren Sæther
Øystein Arlov
Inga Marie Aasen
mfl.
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: 51th WEFTA conference
Sted: København
Dato fra:
16. oktober 2023
Dato til:
19. oktober 2023
Arrangør:
Arrangørnavn: DTU National food Institute
Om resultatet
Om resultatet
Poster
Publiseringsår: 2023
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Blanching of two commercial Norwegian brown seaweeds - for reduction of iodine and other compounds of importance for food safety and quality
Bidragsytere
Bidragsytere
Susan Løvstad Holdt
Forfatter
ved Danmarks Tekniske Universitet
Cecilie Bay Wirenfeldt
Forfatter
ved Danmarks Tekniske Universitet
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Maria Stavnes Sletta
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Maren Sæther
Forfatter
ved Diverse norske bedrifter og organisasjoner
Øystein Arlov
Forfatter
ved Bioteknologi og nanomedisin ved SINTEF AS
1
-
5
av
11
|
Neste
|
Siste »