Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2193383
Sist endret:
15. februar 2024, 12:26
NVI-rapporteringsår:
2023
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2023
Comparative assessment of food safety regulations and standards for arsenic, cadmium, lead, mercury and iodine in macroalgae used as food and feed in China and Europe
Yingying Guo
Anne-Katrine Lundebye
Na Li
Åshild Gunilla Ergon
Shaojun Pang
Yanhua Jiang
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Trends in Food Science & Technology
ISSN 0924-2244
e-ISSN 1879-3053
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2023
Volum: 141
Artikkelnummer: 104204
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.tifs.2023.104204
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/3105758
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85174828827
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Comparative assessment of food safety regulations and standards for arsenic, cadmium, lead, mercury and iodine in macroalgae used as food and feed in China and Europe
Bidragsytere
Bidragsytere
Yingying Guo
Forfatter
ved Chinese Academy of Fishery Science
Anne-Katrine Lundebye
Forfatter
ved Marin toksikologi ved Havforskningsinstituttet
Na Li
Forfatter
ved Chinese Academy of Fishery Science
Åshild Gunilla Ergon
Forfatter
ved Institutt for plantevitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Shaojun Pang
Forfatter
ved Chinese Academy of Sciences
1
-
5
av
12
|
Neste
|
Siste »
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
SafeKelp: Safe kelp for food and feed – controlling the transfer of iodine and arsenic through the value chain
Åshild Gunilla Ergon + 9 deltakere
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
7 resultater
Aktivt prosjekt
1
-
1
av
1