Cristin-resultat-ID: 2193383
Sist endret: 15. februar 2024, 12:26
NVI-rapporteringsår: 2023
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2023

Comparative assessment of food safety regulations and standards for arsenic, cadmium, lead, mercury and iodine in macroalgae used as food and feed in China and Europe

Bidragsytere:
  • Yingying Guo
  • Anne-Katrine Lundebye
  • Na Li
  • Åshild Gunilla Ergon
  • Shaojun Pang
  • Yanhua Jiang
  • mfl.

Tidsskrift

Trends in Food Science & Technology
ISSN 0924-2244
e-ISSN 1879-3053
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2023
Volum: 141
Artikkelnummer: 104204
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85174828827

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Comparative assessment of food safety regulations and standards for arsenic, cadmium, lead, mercury and iodine in macroalgae used as food and feed in China and Europe

Bidragsytere

Yingying Guo

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Chinese Academy of Fishery Science

Anne-Katrine Lundebye

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Marin toksikologi ved Havforskningsinstituttet

Na Li

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Chinese Academy of Fishery Science

Åshild Gunilla Ergon

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for plantevitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Shaojun Pang

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Chinese Academy of Sciences
1 - 5 av 12 | Neste | Siste »