Cristin-resultat-ID: 2193925
Sist endret: 4. januar 2024, 11:50
NVI-rapporteringsår: 2023
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2023

Optimization of single-step gelatin extraction from pink perch (Nemipterus japonicus) skin and bone obtained from surimi industry using a green solvent

Bidragsytere:
  • NN Khushboo
  • Nutan Kaushik
  • Kristina Marianne Norne Widell
  • Rasa Slizyte og
  • Asha Kumari

Tidsskrift

Journal of Food Science
ISSN 0022-1147
e-ISSN 1750-3841
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2023
Volum: 88
Hefte: 12
Sider: 5044 - 5062

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85174692457

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Optimization of single-step gelatin extraction from pink perch (Nemipterus japonicus) skin and bone obtained from surimi industry using a green solvent

Bidragsytere

NN Khushboo

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Amity University

Nutan Kaushik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Amity University

Kristina Marianne Norne Widell

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Rasa Slizyte

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Asha Kumari

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Amity University
1 - 5 av 5