Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2193925
Sist endret:
4. januar 2024, 11:50
NVI-rapporteringsår:
2023
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2023
Optimization of single-step gelatin extraction from pink perch (Nemipterus japonicus) skin and bone obtained from surimi industry using a green solvent
NN Khushboo
Nutan Kaushik
Kristina Marianne Norne Widell
Rasa Slizyte
og
Asha Kumari
Tidsskrift
Tidsskrift
Journal of Food Science
ISSN 0022-1147
e-ISSN 1750-3841
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2023
Volum: 88
Hefte: 12
Sider: 5044 - 5062
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1111/1750-3841.16809
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85174692457
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Optimization of single-step gelatin extraction from pink perch (Nemipterus japonicus) skin and bone obtained from surimi industry using a green solvent
Bidragsytere
Bidragsytere
NN Khushboo
Forfatter
ved Amity University
Nutan Kaushik
Forfatter
ved Amity University
Kristina Marianne Norne Widell
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Rasa Slizyte
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Asha Kumari
Forfatter
ved Amity University
1
-
5
av
5