Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2193930
Sist endret:
5. januar 2024, 10:49
NVI-rapporteringsår:
2023
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2023
Formulation of a Ready-to-Cook Soup Mix Using Microencapsulated Protein Hydrolysate Obtained from Pink Perch By-Product
Asha Kumari
Nutan Kaushik
Rasa Slizyte
og
NN Khushboo
Tidsskrift
Tidsskrift
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
ISSN 1230-0322
e-ISSN 2083-6007
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2023
Volum: 73
Hefte: 3
Sider: 253 - 264
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.31883/pjfns/170219
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/3129395
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85174212181
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Formulation of a Ready-to-Cook Soup Mix Using Microencapsulated Protein Hydrolysate Obtained from Pink Perch By-Product
Bidragsytere
Bidragsytere
Asha Kumari
Forfatter
ved Amity University
Nutan Kaushik
Forfatter
ved Amity University
Rasa Slizyte
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
NN Khushboo
Forfatter
ved Amity University
1
-
4
av
4