Cristin-resultat-ID: 2193930
Sist endret: 5. januar 2024, 10:49
NVI-rapporteringsår: 2023
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2023

Formulation of a Ready-to-Cook Soup Mix Using Microencapsulated Protein Hydrolysate Obtained from Pink Perch By-Product

Bidragsytere:
  • Asha Kumari
  • Nutan Kaushik
  • Rasa Slizyte og
  • NN Khushboo

Tidsskrift

Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
ISSN 1230-0322
e-ISSN 2083-6007
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2023
Volum: 73
Hefte: 3
Sider: 253 - 264
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85174212181

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Formulation of a Ready-to-Cook Soup Mix Using Microencapsulated Protein Hydrolysate Obtained from Pink Perch By-Product

Bidragsytere

Asha Kumari

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Amity University

Nutan Kaushik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Amity University

Rasa Slizyte

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

NN Khushboo

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Amity University
1 - 4 av 4