Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2195128
Sist endret:
24. januar 2024, 11:26
NVI-rapporteringsår:
2023
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2023
The stability and composition of the gut and skin microbiota of Atlantic salmon throughout the yolk sac stage
Alexander Willi Fiedler
Martha Kristine Rindarøy Drågen
Eirik Degré Lorentsen
Olav Vadstein
og
Ingrid Bakke
Tidsskrift
Tidsskrift
Frontiers in Microbiology
ISSN 1664-302X
e-ISSN 1664-302X
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2023
Publisert online: 2023
Trykket: 2023
Volum: 14
Artikkelnummer: 1177972
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.3389/fmicb.2023.1177972
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/3112651
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
The stability and composition of the gut and skin microbiota of Atlantic salmon throughout the yolk sac stage
Bidragsytere
Bidragsytere
Alexander Willi Fiedler
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Martha Kristine Rindarøy Drågen
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Eirik Degré Lorentsen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Eirik Degré Lorentsen
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Olav Vadstein
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Ingrid Bakke
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
5
av
5