Cristin-resultat-ID: 2195128
Sist endret: 24. januar 2024, 11:26
NVI-rapporteringsår: 2023
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2023

The stability and composition of the gut and skin microbiota of Atlantic salmon throughout the yolk sac stage

Bidragsytere:
  • Alexander Willi Fiedler
  • Martha Kristine Rindarøy Drågen
  • Eirik Degré Lorentsen
  • Olav Vadstein og
  • Ingrid Bakke

Tidsskrift

Frontiers in Microbiology
ISSN 1664-302X
e-ISSN 1664-302X
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2023
Publisert online: 2023
Trykket: 2023
Volum: 14
Artikkelnummer: 1177972
Open Access

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The stability and composition of the gut and skin microbiota of Atlantic salmon throughout the yolk sac stage

Bidragsytere

Alexander Willi Fiedler

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Martha Kristine Rindarøy Drågen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Eirik Degré Lorentsen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Eirik Degré Lorentsen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Olav Vadstein

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ingrid Bakke

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 5