Cristin-resultat-ID: 2195477
Sist endret: 13. november 2023, 08:51
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2023

The effect of pre-processing, starter culture, and temperature on fermentation of seaweed

Bidragsytere:
  • Hanne Dalsvåg
  • Pernille Kristiane Skavang og
  • Rachel Durand

Presentasjon

Navn på arrangementet: 37th EFFoST International Conference 2023
Sted: Valencia
Dato fra: 6. november 2023
Dato til: 8. november 2023

Arrangør:

Arrangørnavn: The European Federation of Food Science and Technology

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2023

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The effect of pre-processing, starter culture, and temperature on fermentation of seaweed

Bidragsytere

Hanne Dalsvåg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Pernille Kristiane Skavang

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Rachel Durand

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
1 - 3 av 3