Cristin-resultat-ID: 2197063
Sist endret: 15. november 2023, 13:01
Resultat
Poster
2022

Microencapsulation of anthocyanins from purple corn (Zea mays L.) in alginate microbeads via electrostatic extrusion: Process optimization and stability

Bidragsytere:
  • Samira Mohammadalinejhad
  • Augustė Almonaitytė og
  • Jørgen Lerfall

Presentasjon

Navn på arrangementet: 36th European Federation of Food Science and Technology (EFFoST) Conference
Sted: Dublin
Dato fra: 7. november 2022
Dato til: 9. november 2022

Om resultatet

Poster
Publiseringsår: 2022

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Microencapsulation of anthocyanins from purple corn (Zea mays L.) in alginate microbeads via electrostatic extrusion: Process optimization and stability

Bidragsytere

Samira Mohammadalinejhad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Augustė Almonaitytė

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Jørgen Lerfall

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 3 av 3