Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2197063
Sist endret:
15. november 2023, 13:01
Resultat
Poster
2022
Microencapsulation of anthocyanins from purple corn (Zea mays L.) in alginate microbeads via electrostatic extrusion: Process optimization and stability
Samira Mohammadalinejhad
Augustė Almonaitytė
og
Jørgen Lerfall
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: 36th European Federation of Food Science and Technology (EFFoST) Conference
Sted: Dublin
Dato fra:
7. november 2022
Dato til:
9. november 2022
Om resultatet
Om resultatet
Poster
Publiseringsår: 2022
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Microencapsulation of anthocyanins from purple corn (Zea mays L.) in alginate microbeads via electrostatic extrusion: Process optimization and stability
Bidragsytere
Bidragsytere
Samira Mohammadalinejhad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Augustė Almonaitytė
Forfatter
Jørgen Lerfall
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
3
av
3