Cristin-resultat-ID: 2197623
Sist endret: 16. november 2023, 13:49
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2023

Quality parameters of the Norwegian red sea cucumber (Parastichopus tremulus) during a storage trial

Bidragsytere:
  • Dat Trong Vu
  • Dionysios Tsoukalas
  • Anita Nordeng Jakobsen
  • Eva Falch og
  • Ida-Johanne Jensen

Presentasjon

Navn på arrangementet: The European Federation of Food Science and Technology (EFFoST)
Sted: Valencia, Spain
Dato fra: 6. november 2023
Dato til: 8. november 2023

Arrangør:

Arrangørnavn: EFFoST, University of Valencia and the Institute of Agrochemistry and Food Technology (IATA-CSIC)

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2023

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Bioteknologi

Emneord

Næringsmiddelkjemi • Sjømat • sjøpølse • Sjømatkvalitet

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Quality parameters of the Norwegian red sea cucumber (Parastichopus tremulus) during a storage trial

Bidragsytere

Dat Trong Vu

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Dionysios Tsoukalas

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Anita Nordeng Jakobsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Eva Falch

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ida-Johanne Jensen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet
1 - 5 av 5