Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2197623
Sist endret:
16. november 2023, 13:49
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2023
Quality parameters of the Norwegian red sea cucumber (Parastichopus tremulus) during a storage trial
Dat Trong Vu
Dionysios Tsoukalas
Anita Nordeng Jakobsen
Eva Falch
og
Ida-Johanne Jensen
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: The European Federation of Food Science and Technology (EFFoST)
Sted: Valencia, Spain
Dato fra:
6. november 2023
Dato til:
8. november 2023
Arrangør:
Arrangørnavn: EFFoST, University of Valencia and the Institute of Agrochemistry and Food Technology (IATA-CSIC)
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2023
Klassifisering
Klassifisering
Vitenskapsdisipliner
Bioteknologi
Emneord
Næringsmiddelkjemi • Sjømat • sjøpølse • Sjømatkvalitet
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Quality parameters of the Norwegian red sea cucumber (Parastichopus tremulus) during a storage trial
Bidragsytere
Bidragsytere
Dat Trong Vu
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Dionysios Tsoukalas
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Anita Nordeng Jakobsen
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Eva Falch
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Ida-Johanne Jensen
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Forfatter
ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet
1
-
5
av
5