Cristin-resultat-ID: 2205569
Sist endret: 29. november 2023, 16:32
Resultat
Poster
2023

Demonstration activity with different food emulsions during the Norwegian seafood conference Trondheim February 2023

Bidragsytere:
  • Magnus Sølvesen-Myhre
  • Sewuese Okubanjo og
  • Eva Falch

Presentasjon

Navn på arrangementet: Norway Seafood Conference
Sted: Trondheim
Dato fra: 2. mars 2023
Dato til: 2. mars 2023

Arrangør:

Arrangørnavn: Stiftelsen Nor-Fishing, NiT, NTNU

Om resultatet

Poster
Publiseringsår: 2023

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Demonstration activity with different food emulsions during the Norwegian seafood conference Trondheim February 2023

Bidragsytere

Magnus Sølvesen-Myhre

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Sewuese Okubanjo

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Eva Falch

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 3 av 3