Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2205569
Sist endret:
29. november 2023, 16:32
Resultat
Poster
2023
Demonstration activity with different food emulsions during the Norwegian seafood conference Trondheim February 2023
Magnus Sølvesen-Myhre
Sewuese Okubanjo
og
Eva Falch
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Norway Seafood Conference
Sted: Trondheim
Dato fra:
2. mars 2023
Dato til:
2. mars 2023
Arrangør:
Arrangørnavn: Stiftelsen Nor-Fishing, NiT, NTNU
Om resultatet
Om resultatet
Poster
Publiseringsår: 2023
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Demonstration activity with different food emulsions during the Norwegian seafood conference Trondheim February 2023
Bidragsytere
Bidragsytere
Magnus Sølvesen-Myhre
Forfatter
Sewuese Okubanjo
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Eva Falch
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
3
av
3