Cristin-resultat-ID: 2206132
Sist endret: 16. februar 2024, 09:58
NVI-rapporteringsår: 2023
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2023

Mapping of nutrients, food additives and contaminants in plant-based and gluten-free food products and their meat-, dairy- and gluten-containing counterparts

Bidragsytere:
  • Tove Gulbrandsen Devold
  • Monica Andreassen
  • Monica Hauger Carlsen
  • Eva Marie-Louise Denison
  • Gro Haarklou Mathisen
  • Josef Rasinger
  • mfl.

Tidsskrift

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2023
Publisert online: 2023
Hefte: 25
Open Access

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Matematikk og naturvitenskap

Emneord

Ernæring • Kartlegging • Allmennhelse • Kosthold

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Mapping of nutrients, food additives and contaminants in plant-based and gluten-free food products and their meat-, dairy- and gluten-containing counterparts

Bidragsytere

Tove Gulbrandsen Devold

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Monica Andreassen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for kjemikalietoksikologi ved Folkehelseinstituttet

Monica Hauger Carlsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Seksjon for ernæringsepidemiologi ved Universitetet i Oslo
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Eva Marie-Louise Denison

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Gro Haarklou Mathisen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1 - 5 av 10 | Neste | Siste »