Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2206132
Sist endret:
16. februar 2024, 09:58
NVI-rapporteringsår:
2023
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2023
Mapping of nutrients, food additives and contaminants in plant-based and gluten-free food products and their meat-, dairy- and gluten-containing counterparts
Tove Gulbrandsen Devold
Monica Andreassen
Monica Hauger Carlsen
Eva Marie-Louise Denison
Gro Haarklou Mathisen
Josef Rasinger
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2023
Publisert online: 2023
Hefte: 25
Open Access
Lenker
Lenker
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/3111773
Klassifisering
Klassifisering
Vitenskapsdisipliner
Matematikk og naturvitenskap
Emneord
Ernæring • Kartlegging • Allmennhelse • Kosthold
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Mapping of nutrients, food additives and contaminants in plant-based and gluten-free food products and their meat-, dairy- and gluten-containing counterparts
Bidragsytere
Bidragsytere
Tove Gulbrandsen Devold
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Monica Andreassen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Avdeling for kjemikalietoksikologi ved Folkehelseinstituttet
Monica Hauger Carlsen
Forfatter
ved Seksjon for ernæringsepidemiologi ved Universitetet i Oslo
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Eva Marie-Louise Denison
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Gro Haarklou Mathisen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1
-
5
av
10
|
Neste
|
Siste »