Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2208571
Sist endret:
4. januar 2024, 11:47
NVI-rapporteringsår:
2023
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2023
A Review of Food Contaminants and Their Pathways Within Food Processing Facilities Using Open Food Processing Equipment
Mahsa Pakdel
Anna Olsen
og
Eirin Marie Skjøndal Bar
Tidsskrift
Tidsskrift
Journal of Food Protection
ISSN 0362-028X
e-ISSN 1944-9097
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2023
Volum: 86
Hefte: 12
Artikkelnummer: 100184
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.jfp.2023.100184
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/3117260
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
A Review of Food Contaminants and Their Pathways Within Food Processing Facilities Using Open Food Processing Equipment
Bidragsytere
Bidragsytere
Mahsa Pakdel
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Anna Olsen
Forfatter
ved Institutt for maskinteknikk og produksjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Eirin Marie Skjøndal Bar
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
3
av
3