Cristin-resultat-ID: 2208571
Sist endret: 4. januar 2024, 11:47
NVI-rapporteringsår: 2023
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2023

A Review of Food Contaminants and Their Pathways Within Food Processing Facilities Using Open Food Processing Equipment

Bidragsytere:
  • Mahsa Pakdel
  • Anna Olsen og
  • Eirin Marie Skjøndal Bar

Tidsskrift

Journal of Food Protection
ISSN 0362-028X
e-ISSN 1944-9097
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2023
Volum: 86
Hefte: 12
Artikkelnummer: 100184
Open Access

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

A Review of Food Contaminants and Their Pathways Within Food Processing Facilities Using Open Food Processing Equipment

Bidragsytere

Mahsa Pakdel

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Anna Olsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for maskinteknikk og produksjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Aktiv cristin-person

Eirin Marie Skjøndal Bar

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 3 av 3