Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2210194
Sist endret:
3. januar 2024, 09:47
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2023
Effect of dietary cholesterol, phytosterol, and docosahexaenoic acid on astaxanthin absorption and retention in rainbow trout
Yang Jin
Keshuai Li
Jon Olav Vik
Marie Hillestad
og
Rolf-Erik Olsen
Tidsskrift
Tidsskrift
Research Square
ISSN 2693-5015
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2023
Publisert online: 2023
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-2905894/v1
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effect of dietary cholesterol, phytosterol, and docosahexaenoic acid on astaxanthin absorption and retention in rainbow trout
Bidragsytere
Bidragsytere
Yang Jin
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Keshuai Li
Forfatter
ved BioMar A/S
Jon Olav Vik
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Marie Hillestad
Forfatter
ved BioMar A/S
Rolf-Erik Olsen
Forfatter
ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
5
av
5