Cristin-resultat-ID: 2210194
Sist endret: 3. januar 2024, 09:47
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2023

Effect of dietary cholesterol, phytosterol, and docosahexaenoic acid on astaxanthin absorption and retention in rainbow trout

Bidragsytere:
  • Yang Jin
  • Keshuai Li
  • Jon Olav Vik
  • Marie Hillestad og
  • Rolf-Erik Olsen

Tidsskrift

Research Square
ISSN 2693-5015

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2023
Publisert online: 2023

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effect of dietary cholesterol, phytosterol, and docosahexaenoic acid on astaxanthin absorption and retention in rainbow trout

Bidragsytere

Yang Jin

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Keshuai Li

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved BioMar A/S
Aktiv cristin-person

Jon Olav Vik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Marie Hillestad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved BioMar A/S

Rolf-Erik Olsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 5