Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2213569
Sist endret:
17. januar 2024, 11:18
Resultat
Mastergradsoppgave
2023
Impact of soluble gas stabilization (SGS)-based hurdle technologies on the quality of Atlantic salmon (Salmo salar L.) fillets in the cold chain
Revathy Gurusamy
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
NTNU open
Om resultatet
Om resultatet
Mastergradsoppgave
Publiseringsår: 2023
Antall sider: 72
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Impact of soluble gas stabilization (SGS)-based hurdle technologies on the quality of Atlantic salmon (Salmo salar L.) fillets in the cold chain
Bidragsytere
Bidragsytere
Revathy Gurusamy
Forfatter
Anita Nordeng Jakobsen
Veileder
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Jørgen Lerfall
Veileder
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
3
av
3
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Concept development of full-scale soluble gas stabilization (SGS) technology for seafood (SGS-CONCEPT)
Jørgen Lerfall + 6 deltakere
Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
22 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
1
av
1