Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2214220
Sist endret:
17. januar 2024, 11:13
Resultat
Mastergradsoppgave
2023
Soluble gas stabilization on cooled heat-processed fish products, efficacy and shelf-life effect
Moisés Cardoso Couto
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
NTNU
Om resultatet
Om resultatet
Mastergradsoppgave
Publiseringsår: 2023
Antall sider: 70
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Soluble gas stabilization on cooled heat-processed fish products, efficacy and shelf-life effect
Bidragsytere
Bidragsytere
Jørgen Lerfall
Veileder
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Moisés Cardoso Couto
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Forfatter
ved Universidade do Porto
1
-
2
av
2
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Concept development of full-scale soluble gas stabilization (SGS) technology for seafood (SGS-CONCEPT)
Jørgen Lerfall + 6 deltakere
Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
22 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
1
av
1