Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2226441
Sist endret:
14. februar 2024, 10:05
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2024
Microencapsulation of fish oil with brewer's spent grain proteins: Effect of citric acid and emulsion pH
Toktam Farjami
Wilhelm R. Glomm
Peter P. Molesworth
Ida-Johanne Jensen
og
Eva Falch
Tidsskrift
Tidsskrift
Food Hydrocolloids
ISSN 0268-005X
e-ISSN 1873-7137
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2024
Volum: 150
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2024.109745
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85182518108
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Microencapsulation of fish oil with brewer's spent grain proteins: Effect of citric acid and emulsion pH
Bidragsytere
Bidragsytere
Toktam Farjami
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Wilhelm R. Glomm
Forfatter
Peter P. Molesworth
Forfatter
Ida-Johanne Jensen
Forfatter
ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet
Eva Falch
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
5
av
5