Cristin-resultat-ID: 2226441
Sist endret: 14. februar 2024, 10:05
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2024

Microencapsulation of fish oil with brewer's spent grain proteins: Effect of citric acid and emulsion pH

Bidragsytere:
  • Toktam Farjami
  • Wilhelm R. Glomm
  • Peter P. Molesworth
  • Ida-Johanne Jensen og
  • Eva Falch

Tidsskrift

Food Hydrocolloids
ISSN 0268-005X
e-ISSN 1873-7137
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2024
Volum: 150

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85182518108

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Microencapsulation of fish oil with brewer's spent grain proteins: Effect of citric acid and emulsion pH

Bidragsytere

Toktam Farjami

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Wilhelm R. Glomm

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Peter P. Molesworth

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Ida-Johanne Jensen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet

Eva Falch

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 5