Cristin-resultat-ID: 2243290
Sist endret:
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2024

The impact of consumers’ preferences for domestic food on dietary sustainability

Bidragsytere:
  • Anna Birgitte Milford og
  • Sarah Wangui Muiruri

Tidsskrift

Appetite
ISSN 0195-6663
e-ISSN 1095-8304
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2024
Volum: 195

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85183179150

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The impact of consumers’ preferences for domestic food on dietary sustainability

Bidragsytere

Anna Birgitte Milford

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi

Sarah Wangui Muiruri

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi
1 - 2 av 2