Cristin-resultat-ID: 2246944
Sist endret: 16. februar 2024, 14:27
Resultat
Rapport
2023

Protocol for risk assessment of grilled and barbequed food.

Bidragsytere:
  • Espen Mariussen
  • Jan Alexander
  • Lisbeth Dahl
  • Helen Engelstad Kvalem
  • Ann-Karin Hardie Olsen
  • Martin Schlabach
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2023
Antall sider: 16

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Protocol for risk assessment of grilled and barbequed food.

Bidragsytere

Espen Mariussen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for luftkvalitet og støy ved Folkehelseinstituttet

Jan Alexander

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet
Aktiv cristin-person

Lisbeth Jane Dahl

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Lisbeth Dahl
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet

Helen Engelstad Kvalem

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø ved Folkehelseinstituttet

Ann-Karin Hardie Olsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for kjemikalietoksikologi ved Folkehelseinstituttet
1 - 5 av 11 | Neste | Siste »