Cristin-resultat-ID: 2250226
Sist endret:
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2024

Exploring the nutrient composition of various shellfish available in Norway and their role in providing key nutrients

Bidragsytere:
  • Amalie Moxness Reksten
  • Martin Wiech
  • Inger Aakre
  • Maria Wik Markhus
  • Ole Jakob Nøstbakken
  • Rita Hannisdal
  • mfl.

Tidsskrift

Journal of Food Composition and Analysis
ISSN 0889-1575
e-ISSN 1096-0481
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2024
Volum: 128

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85184744234

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Exploring the nutrient composition of various shellfish available in Norway and their role in providing key nutrients

Bidragsytere

Amalie Moxness Reksten

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biomedisin ved Universitetet i Bergen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet

Martin Wiech

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fremmed- og smittestoff ved Havforskningsinstituttet

Inger Aakre

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet

Maria Wik Markhus

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet

Ole Jakob Nøstbakken

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet
1 - 5 av 8 | Neste | Siste »