Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2250226
Sist endret:
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2024
Exploring the nutrient composition of various shellfish available in Norway and their role in providing key nutrients
Amalie Moxness Reksten
Martin Wiech
Inger Aakre
Maria Wik Markhus
Ole Jakob Nøstbakken
Rita Hannisdal
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Journal of Food Composition and Analysis
ISSN 0889-1575
e-ISSN 1096-0481
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2024
Volum: 128
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.jfca.2024.106003
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85184744234
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Exploring the nutrient composition of various shellfish available in Norway and their role in providing key nutrients
Bidragsytere
Bidragsytere
Amalie Moxness Reksten
Forfatter
ved Institutt for biomedisin ved Universitetet i Bergen
Forfatter
ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet
Martin Wiech
Forfatter
ved Fremmed- og smittestoff ved Havforskningsinstituttet
Inger Aakre
Forfatter
ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet
Maria Wik Markhus
Forfatter
ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet
Ole Jakob Nøstbakken
Forfatter
ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet
1
-
5
av
8
|
Neste
|
Siste »