Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2251420
Sist endret:
15. mars 2024, 12:31
NVI-rapporteringsår:
2024
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2024
Comparative study on composition and functional properties of brewer's spent grain proteins precipitated by citric acid and hydrochloric acid
Toktam Farjami
Animesh Sharma
Lars Hagen
Ida-Johanne Jensen
og
Eva Falch
Tidsskrift
Tidsskrift
Food Chemistry
ISSN 0308-8146
e-ISSN 1873-7072
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2024
Volum: 446
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2024.138863
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85186584303
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Comparative study on composition and functional properties of brewer's spent grain proteins precipitated by citric acid and hydrochloric acid
Bidragsytere
Bidragsytere
Toktam Farjami
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Animesh Sharma
Forfatter
ved Institutt for klinisk og molekylær medisin ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Lars Hagen
Forfatter
ved Institutt for klinisk og molekylær medisin ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Ida-Johanne Jensen
Forfatter
ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet
Eva Falch
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
5
av
5