Cristin-resultat-ID: 2251420
Sist endret: 15. mars 2024, 12:31
NVI-rapporteringsår: 2024
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2024

Comparative study on composition and functional properties of brewer's spent grain proteins precipitated by citric acid and hydrochloric acid

Bidragsytere:
  • Toktam Farjami
  • Animesh Sharma
  • Lars Hagen
  • Ida-Johanne Jensen og
  • Eva Falch

Tidsskrift

Food Chemistry
ISSN 0308-8146
e-ISSN 1873-7072
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2024
Volum: 446

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85186584303

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Comparative study on composition and functional properties of brewer's spent grain proteins precipitated by citric acid and hydrochloric acid

Bidragsytere

Toktam Farjami

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Animesh Sharma

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for klinisk og molekylær medisin ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Lars Hagen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for klinisk og molekylær medisin ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ida-Johanne Jensen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet

Eva Falch

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 5