Cristin-resultat-ID: 2254650
Sist endret: 16. april 2024, 14:58
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2024

Fermented and unfermented brown macroalgae as partial salt replacers in sodium-reduced dough and bread

Bidragsytere:
  • Catrin Tyl
  • Shiori Koga
  • Johanna Mathilda Liberg Krook
  • Martine Andersen
  • Paula Alejandra Varela-Tomasco
  • Josefine Skaret
  • mfl.

Tidsskrift

European Food Research and Technology
ISSN 1438-2377
e-ISSN 1438-2385
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2024
Publisert online: 2024
Trykket: 2024
Sider: 1 - 13
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85187879371

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Fermented and unfermented brown macroalgae as partial salt replacers in sodium-reduced dough and bread

Bidragsytere

Catrin Tyl

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Shiori Koga

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Johanna Mathilda Liberg Krook

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Orkla ASA
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Martine Andersen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Paula Alejandra Varela-Tomasco

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »