Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2254650
Sist endret:
16. april 2024, 14:58
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2024
Fermented and unfermented brown macroalgae as partial salt replacers in sodium-reduced dough and bread
Catrin Tyl
Shiori Koga
Johanna Mathilda Liberg Krook
Martine Andersen
Paula Alejandra Varela-Tomasco
Josefine Skaret
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
European Food Research and Technology
ISSN 1438-2377
e-ISSN 1438-2385
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2024
Publisert online: 2024
Trykket: 2024
Sider: 1 - 13
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1007/s00217-024-04498-9
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/3122987
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85187879371
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Fermented and unfermented brown macroalgae as partial salt replacers in sodium-reduced dough and bread
Bidragsytere
Bidragsytere
Catrin Tyl
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Shiori Koga
Forfatter
ved Råvare og prosess ved NOFIMA
Johanna Mathilda Liberg Krook
Forfatter
ved Orkla ASA
Forfatter
ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Martine Andersen
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Paula Alejandra Varela-Tomasco
Forfatter
ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »