Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2258043
Sist endret:
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2024
Effects of Fish Protein Hydrolysate on the Nutritional, Rheological, Sensorial, and Textural Characteristics of Bread
Oana Bianca Oprea
Sigurd Sannan
Ignat Tolstorebrov
Ingrid Camilla Claussen
og
Liviu Gaceu
Tidsskrift
Tidsskrift
Foods
ISSN 2304-8158
e-ISSN 2304-8158
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2024
Volum: 13
Hefte: 5
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.3390/foods13050698
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85187448385
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effects of Fish Protein Hydrolysate on the Nutritional, Rheological, Sensorial, and Textural Characteristics of Bread
Bidragsytere
Bidragsytere
Oana Bianca Oprea
Forfatter
ved Universitatea 'Transilvania' din Brasov
Sigurd Sannan
Forfatter
ved Termisk energi ved SINTEF Energi AS
Ignat Tolstorebrov
Forfatter
ved Termisk energi ved SINTEF Energi AS
Forfatter
ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Ingrid Camilla Claussen
Forfatter
ved SINTEF Ocean
Liviu Gaceu
Forfatter
ved Universitatea 'Transilvania' din Brasov
1
-
5
av
5