Cristin-resultat-ID: 2258043
Sist endret:
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2024

Effects of Fish Protein Hydrolysate on the Nutritional, Rheological, Sensorial, and Textural Characteristics of Bread

Bidragsytere:
  • Oana Bianca Oprea
  • Sigurd Sannan
  • Ignat Tolstorebrov
  • Ingrid Camilla Claussen og
  • Liviu Gaceu

Tidsskrift

Foods
ISSN 2304-8158
e-ISSN 2304-8158
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2024
Volum: 13
Hefte: 5
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85187448385

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effects of Fish Protein Hydrolysate on the Nutritional, Rheological, Sensorial, and Textural Characteristics of Bread

Bidragsytere

Oana Bianca Oprea

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Universitatea 'Transilvania' din Brasov

Sigurd Sannan

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Termisk energi ved SINTEF Energi AS

Ignat Tolstorebrov

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Termisk energi ved SINTEF Energi AS
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ingrid Camilla Claussen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF Ocean

Liviu Gaceu

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Universitatea 'Transilvania' din Brasov
1 - 5 av 5