Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2259898
Sist endret:
9. april 2024, 08:40
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2024
Nutritional Aspects of Fats and Oils
Bente Kirkhus
Gudrun V. Skuladottir
Anna-Maija Lampi
og
Astrid Nilsson
Bok
Bok
Advances in Oleogel Development, Characterization, and Nutritional Aspects
ISBN:
9783031468308
Utgiver
Springer Publishing Company
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2024
Sider: 13 - 38
ISBN:
9783031468308
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1007/978-3-031-46831-5_2
ORIA
Søk i ORIA med 9783031468308
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/3125658
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig samfunnsforskning
- Fagområde: Samfunnsvitenskap
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Nutritional Aspects of Fats and Oils
Bidragsytere
Bidragsytere
Bente Kirkhus
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Gudrun V. Skuladottir
Forfatter
ved Háskóli Íslands
Anna-Maija Lampi
Forfatter
ved Helsingin yliopisto / Helsingfors universitet
Astrid Nilsson
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
1
-
4
av
4
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Advances in Oleogel Development, Characterization, and Nutritional Aspects.
Palla, Camila; Valoppi, Fabio. 2024, Springer Publishing Company. HY-HU, UNS
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1