Cristin-resultat-ID: 2259898
Sist endret: 9. april 2024, 08:40
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2024

Nutritional Aspects of Fats and Oils

Bidragsytere:
  • Bente Kirkhus
  • Gudrun V. Skuladottir
  • Anna-Maija Lampi og
  • Astrid Nilsson

Bok

Advances in Oleogel Development, Characterization, and Nutritional Aspects
ISBN:
  • 9783031468308

Utgiver

Springer Publishing Company
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2024
Sider: 13 - 38
ISBN:
  • 9783031468308
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig samfunnsforskning
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Nutritional Aspects of Fats and Oils

Bidragsytere

Bente Kirkhus

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Gudrun V. Skuladottir

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Háskóli Íslands

Anna-Maija Lampi

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Helsingin yliopisto / Helsingfors universitet

Astrid Nilsson

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA
1 - 4 av 4

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Advances in Oleogel Development, Characterization, and Nutritional Aspects.

Palla, Camila; Valoppi, Fabio. 2024, Springer Publishing Company. HY-HU, UNSVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1